ההרצאות ניתנות ללא תשלום לחברי איגוד תעשיות המזון. ההרצאה הראשונה בסדרה תועבר על ידי אריק רייכמן, מנכ"ל תנובה לשעבר, ותתקיים ביום רביעי הקרוב
התאחדות התעשיינים יוצאת בסדרת הרצאות של בכירים בתעשיית המזון
איגוד המזון של התאחדות התעשיינים יוצא החודש בסדרת הרצאות של בכירים בתעשיית המזון בישראל. ההרצאה הראשונה בסדרה תתקיים ביום רביעי הקרוב בבית התאחדות התעשיינים. ההרצאה תועבר על ידי אריק רייכמן, מנכ"ל תנובה לשעבר, ותעסוק בנושא עתיד תעשיית המזון בישראל. ההרצאות תינתנה ללא תשלום לחברי איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים ויתקיימו בשעות אחר הצהרים על מנת שלא לפגוע בסדר היום היצרני.
סדרת ההרצאות היא חלק מן התוכנית "לומדים מהניסיון" של איגוד המזון בהתאחדות התעשיינים, שמטרתה לספק ליצרני המזון כלים להתמודדות עם חוסר הוודאות של הסביבה העסקית. מנהלת איגוד תעשיות המזון, ד"ר אורנית רז, מסבירה כי מדובר בסדרת הרצאות שנבחרו בקפידה על מנת לענות על צרכיהם של התעשיינים וכי מדובר רק בנדבך אחד מתוך שלל שירותים המוצעים ליצרנים.
לצד רייכמן ינאמו במהלך המפגשים גם ד"ר יצחק סקלסקי, מנכ"ל חברת אגריאור פיקוח והתעדה, אשר ירצה על תקני איכות ובטיחות במזון – עקרונות, כיוונים ומגמות; ועו"ד עידית רייטר, מנהלת מחלקת דיני סביבה וקיימות במשרד עו"ד גולדפרב-זליגמן, אשר תרצה על סוגיות סביבתיות בתעשיית המזון מנקודת מבט משפטית.