דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
תשתיות תעשיה ואנרגיה
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • גז טבעי
  • איכות הסביבה
  • אנרגיה סולארית
  • תשתיות
  • תעשייה
  • חשמל
  • תשתיות TV
  • משאבות חום
  • כלכלה ירוקה
  • מחזור
  • מים אפורים
  • מכונית חשמלית
  • מחקר ופיתוח
  • משרד האנרגיה
  • משרד הכלכלה
  • משרד התשתיות
  • ערים חכמות
  • קוגנרציה
  • קלינטק
  • ניטור
  • חקלאות
  • אינדקס
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • גז טבעי
  • איכות הסביבה
  • אנרגיה סולארית
  • תשתיות
  • תעשייה
  • חשמל
  • תשתיות TV
  • משאבות חום
  • כלכלה ירוקה
  • מחזור
  • מים אפורים
  • מכונית חשמלית
  • מחקר ופיתוח
  • משרד האנרגיה
  • משרד הכלכלה
  • משרד התשתיות
  • ערים חכמות
  • קוגנרציה
  • קלינטק
  • ניטור
  • חקלאות
  • אינדקס
יו"ר טויטה: עד 2016 ארה"ב עשויה להכיל 5 מליון מכוניות היברידיות
מערכת תשתיות 1 באוקטובר 2013 14:13 אין תגובות

יו"ר טויטה קרא לתעשיית הרכב להמשיך ולקדם את הרכב ההיברידי והוסיף כי הענקית היפנית עמלה גם על רכבים מבוססי מימין ותאי דלק

Print Friendly, PDF & Email
יו"ר טויטה: עד 2016 ארה"ב עשויה להכיל 5 מליון מכוניות היברידיות

יו"ר טויטה: עד 2016 ארה"ב עשויה להכיל 5 מליון מכוניות היברידיות

יו"ר חברת טויטה העולמית, טקאשי אוצ'ימיאדה, הציב יעד שאפתני לקהל הלקוחות האמריקאי: לדבריו, תוך 3 שנים יכולה ארה"ב להרחיב את צי הרכבים ההייברידיים שלה לכדי 5 מליון יחידות. נכון להיום, מונה השוק כ-2.9 מליון מכוניות היברידיות  (חשמלי וגז) בארה"ב לבדה כאשר הטויטה פריוס לוקחת חלק מרכזי מנתח זה. באם היעד של אוצ'ימיאדה אכן ייצא אל הפועל הרי שהתחזית היא לצמיחה של 72% לתקופה הקצובה.

"רק לאחר שהפעלנו על עצמנו לחץ אינטנסיבי, הצלחנו לפתח את הפריוס ולהגיע ליעדים המתבקשים" אמר אוצ'ימיאדה במהלך כנס שנערך בוושינגטון "רבים טוענים כי רכבים דוגמת הפריוס מהווים מעין גשר לעתיד או שלב מעבר אבל אני מאמין שהגשר הזה הינו גשר ארוך ויציב במיוחד". בהמשך דבריו ציין היו"ר כי בטויוטה רואים את העתיד ברכבים מבוססים תאי מימן ותאי דלק. לדבריו, כבר ב-2015 צפויה להימכר טיוטה סדאן שתבוסס על תאי דלק.

עם זאת, אוצ'ימיאדה הבהיר כי נכון לעכשיו טויטה לא מתכננת להקים תחנות תדלוק מבוססות מימן, זאת על אף שתשתית זו הכרחית לפיתוח השוק. "אנחנו לא חברת תשתיות ולכן לא נוכל לעשות זאת בעצמנו" אמר היו"ר במהלך השיחה "רכבים מבוססי תאי דלק צפויים לחדור לשוק אך ככל הנראה לא כפי שקרה עם המכוניות ההיברידיות". לאחר שפירט על רכבים אלו הוסיף כי בטויטה עמלים גם על רכבים אוטונומיים (המסוגלים לנוע ללא שליטת הנהג) אך הבהיר כי לא מדובר ברכבים בהם הנהגים יוכלו לשתות שמפניה, כל הדרך ליעד המבוקש.

"אולי נוכל להפגש כאן בעוד 15 שנה ולבחון מחדש איזה רכב ניצח בתחרות" המשיך ואמר אוצ'ימיאדה "עד אז, יכול להיות שאהפוך לסב גאה במיוחד לרכבים הללו". אוצ'ימיאדה נחשב לאבי הטויטה פריוס שהפכה להצלחה מסחררת בארה"ב כשהצליחה להפוך לסמל סטווס עבור המעמד הבינוני בארה"ב שביקש לאמץ גישה סביבתית.

Print Friendly, PDF & Email
טויטה טקאשי אוצ'ימיאדה רכב היברידי רכב חשמלי תאי דלק תחבורה ירוקה

מערכת תשתיות |להציג את כל הפוסטים של מערכת תשתיות

מערכת תשתיות הוקמה בשנת 2008 ופועלת לקידום התעשייה הישראלית ומכילה חוקרים וכותבים מהשורה הראשונה בענפי הקיימות, הנדל"ן, האנרגיה והסביבה.

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול


גיא סלע ז"ל מייסד סולאר אדג' צילום: יניב פילדסט
יעל נוי-מן אהרונסון ז"ל ,. צילום: מארק נומרד

רונן קם ז"ל - מו"ל אקלימטון
סרן יפתח יעבץ הי"ד -מגל"ן
עם אביו גלעד יעבץ מייסד אנלייט
אברהם חסדאי הי"ד
איש השנה - רונן עזורי - קבוצת האחים עזורי
אנשי השנה- אות החדשנות איליא חכים, רונן עזורי
מחירי אנרגיה עדכניים

מוגש ע"י Investing.com






רישום למערכת מידע של תשתיות

<>

דפדפו בארכיון הכתבות שלנו
אדם טבע ודין איכות הסביבה אנרגיה אנרגיה ירוקה אנרגיה ירוקה בישראל אנרגיה מתחדשת אנרגיה סולארית אנרגיה סולארית אנרגיית רוח ארה"ב בנייה ירוקה בנימין נתניהו גז טבעי גלעד ארדן דלק דלק קידוחים החברה להגנת הטבע המשרד להגנת הסביבה השר להגנת הסביבה התאחדות התעשיינים התייעלות אנרגטית זיהום זיהום אוויר חברת החשמל חברת חשמל חשמל יובל שטייניץ ישראל מאגר לוויתן מאגר תמר מגמה ירוקה מים משרד האוצר משרד האנרגיה משרד התשתיות נובל אנרגי נפט סילבן שלום עוזי לנדאו קלינטק רכב חשמלי רשות החשמל תחבורה ירוקה תעשייה תשתיות
לינקים לארכיון תשתיות
shaar-017_A3
shaar-013-A3
shaar-10_A3
shaar-014_a3
shaar-020_70X50
shaar-015-A3
shaar-018_A3
SHAAR-gitit-01-A3
shaar-016_A3
shaar-017_A3
shaar-013-A3
PrevNext
מחיר גט"ז עדכני

כנס תשתיות ה15 אנרגיה 2050

תגיות לכתבות ומאמרים
אדם טבע ודין (194) איכות הסביבה (647) אנרגיה (159) אנרגיה ירוקה (353) אנרגיה ירוקה בישראל (159) אנרגיה מתחדשת (1120) אנרגיה סולארית (1262) אנרגיה סולארית (213) אנרגיית רוח (363) ארה"ב (133) בנייה ירוקה (134) בנימין נתניהו (127) גז טבעי (1951) גלעד ארדן (176) דלק (408) דלק קידוחים (138) החברה להגנת הטבע (142) המשרד להגנת הסביבה (674) השר להגנת הסביבה (138) התאחדות התעשיינים (165) התייעלות אנרגטית (653) זיהום (127) זיהום אוויר (157) חברת החשמל (579) חברת חשמל (201) חשמל (466) יובל שטייניץ (145) ישראל (132) מאגר לוויתן (149) מאגר תמר (200) מגמה ירוקה (130) מים (202) משרד האוצר (184) משרד האנרגיה (468) משרד התשתיות (229) נובל אנרגי (351) נפט (445) סילבן שלום (146) עוזי לנדאו (258) קלינטק (148) רכב חשמלי (165) רשות החשמל (569) תחבורה ירוקה (194) תעשייה (413) תשתיות (151)
הצהרת נגישות
כל הזכויות שמורות לתשתיות מדיה ויזמות סביבתית בע"מ מייסודו של ארנון מעוז
גלילה לראש העמוד